Technische informatie

Afmetingen en opbouw -technisch

Spiegeltent Magnolia heeft een diameter van 10,3 meter. Er dient minimaal 3 meter vrij te worden gehouden rondom de tent. Het middelpunt is opgebouwd uit een toog met daarrond barkrukken. Rondom de toog is er plaats voorzien voor een 10-tal tafels met stoelen. Dit kunnen zowel zit- als partytafels zijn.

Bij het plaatsen van zit tafels is het huren van spiegeltent Magnolia reeds mogelijk voor een 60 tal personen. Wanneer u de partytafels wenst is er plaats voor max. 120 personen. Uiteraard kan u ook de beide combineren.

De spiegeltent wordt opgebouwd op 1 à 2 dagen. De opbouw gebeurd samen met BCM en eventueel 4 helpers die u als huurder zelf dient te voorzien. In onze standaardformule beschikt u gedurende 2 à 3 dagen over de spiegeltent (mits aangepaste offerte kan dit verlengd worden).

Locatie

Het terrein waar de spiegeltent opgebouwd wordt moet bereikbaar zijn met een vrachtwagen en de ondergrond moet voldoende verhard zijn. Verlengkabels voor de voorzieningen in de tent worden door ons meegeleverd. De nodige nooddeuren, noodverlichting en noodbordjes zijn eveneens aanwezig.