Over ons

“Een spiegeltent met eigen handen én veel liefde gemaakt”

Alle grote gebeurtenissen in het leven verdienen een onvergetelijk feest. Voor ons huwelijksfeest huurden wij, Cindy en Bjorn, een charmante spiegeltent. Door het unieke karakter en de aparte sfeer van de tent was ons huwelijksfeest een waar succes. Talloze positieve reacties volgden elkaar op en het was dan ook niet veel later dat wij droomden van een eigen spiegeltent.

Na één jaar hard labeur in eigen atelier stellen wij met veel trots onze spiegeltent “Magnolia” voor. Magnolia werd volledig door onze eigen handen én die van onze kostbare helpende handen gebouwd.

“Feesten in Magnolia”

Wij kozen bewust voor een gezellige, compacte spiegeltent die gehuurd kan worden bij uw verjaardagsfeestje, fuif, communie, huwelijk, bedrijfsfeest, of babyborrel. Ook op kermissen, braderijen en kerstmarkten zal spiegeltent Magnolia niet misstaan.

Dé troef van onze spiegeltent is dat er rondom de centrale toog gedanst kan worden. Deze toog kan eveneens gebruikt worden voor een gezellige babbel. Rondom is er plaats voorzien voor 10 tafels met stoelen. Dit kunnen zowel gewone tafels als hoge partytafels zijn.